HTML

nyomvonal meghatározás

Friss topikok

Linkblog

Nyomvonal meghatározás nyiregyháza

2011.02.02. 15:32 alexander77

 

BL-ONLINE KFT segít ha meg hibásozás van otthonában vagy munkahelyén Vízvezeték szerelőre vagy duguláselhárítóra van szüksége vagy egyszerűen csak egy szakemberre, aki segít bármiben hívjon bennünket!

 

MOBIL:06-30-687-3000

 

-Duguláselháritás

-Kamerás csatornavizsgálat                             

-Nyomvonal meghatározás Nyiregyháza

-Ultrahangos csővizsgálat

 

Nyiregházi szolgáltatásaink

 

Lefolyóvezetékek pontos mélységének bemérése és nyomvonalának maghatározása Hiba helymeghatározás,Vagy esetleg vízvezeték vagy gáz cső? Nem kell feleslegesen ásnia, falat bontania és csempét levernie, nincs felesleges beton és térkő vésés.

Gyors és Pontos visgálatok-idő-munka és pénz megtakaritása-Bizza Ránk

 

CSAK AZ EREDMÉNYES VIZSGÁLATÉRT KELL FIZETNIE - GARANCIÁT VÁLLALUNK A MÉRÉSEKRE.Nyomvonal meghatározás (jeladóval és jelgenerátorral)

 

A kamerára szerelt jeladóval és a föld felett egy jelgenerátorral lehetőség nyílik arra hogy lefolyóvezetékek pontos mélységét nyomvonalát pontosan meghatározzuk illetve az adott hibák helyének nagy pontosságú meghatározása. Elektroakusztikus hibahely kereső (a csőtörés által keltett zaj kiszűrésére alkalmas)

 

-Korrelációs vizsgálat (két adott pont közötti hibahely meghatározás)

-Nyomvonal meghatározás (jeladóval és jelgenerátorra)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: meghatározás nyomvonal nyiregyháza

A bejegyzés trackback címe:

https://nyomvonalmeghatarozas.blog.hu/api/trackback/id/tr162633615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása